Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Tim Beames

Fisioterapeuta i educador especialista en dolor


Tim

Tim Beames és un fisioterapeuta i educador especialista en dolor. Ha estat ensenyant a Noigroup des del 2006, temps durant el qual va ser coautor de The Graded Motor Imagery Handbook amb David Butler i Lorimer Moseley. Divideix el seu temps entre la seva funció clínica de tractar persones que experimenten dolor persistent i ajudar a oferir esperança de recuperació, ensenyar i assessorar professionals de la salut interessats a créixer com a metges, i organitzar i executar esdeveniments relacionats amb el dolor.

És cofundador d'algunes plataformes, les quals van ser creades per fomentar generosament l'avenç col·lectiu del coneixement dins del seu àmbit d'estudi:

  • Le Pub Scientifique: una plataforma d'aprenentatge única que connecta les persones interessades en el dolor amb la ciència més recent i els experts en dolor líders a nivell mundial.
  • Pelvic Pain Matters: un grup dedicat a millorar la vida dels homes que experimenten dolor pelvià.

Discussions clíniques de Noigroup: un valuós fòrum de Facebook obert a tots els metges que aprenen com posar en pràctica amb confiança Expliqueu el dolor i els conceptes de Noigroup a la clínica per millorar els resultats dels pacients.


Activitats de: Tim Beames