Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Participa

Comunicacions orals i pòsters

Comunicacions orals i pòsters

Els treballs de recerca, ja siguin estudis clínics, revisions bibliogràfiques o presentació de casos clínics, hauran de ser originals i es podran presentar en els següents formats:

  • Pòster: format de pòster físic, mida 120 cm x 90 cm i disposició vertical. Als pòsters acceptats se’ls assignarà un espai a la zona d’exposició així com un horari per a la seva defensa presencial.
     
  • Comunicació oral: exposició oral de 10 minuts. A les comunicacions acceptades se’ls assignarà l’horari i espai de presentació; després de la presentació s’obrirà un torn de preguntes per als assistents.

En cas que estiguis interessat/ada a participar-hi, a continuació trobaràs el formulari per a la presentació de resums així com les bases completes de participació.

Els resums s’hauran d’enviar per correu electrònic a formacio@fisioterapeutes.cat

 

Pots enviar la teva proposta a partir de l'1 de març i fins a l’1 de juliol de 2024. La resolució de l’acceptació serà comunicada el 9 de setembre de 2024.


Bases Formulari

Concurs de Projectes

Concurs de Projectes

L’objectiu del concurs és fomentar l’esperit emprenedor entre els professionals de la fisioteràpia, així com la promoció de la innovació i la creació de noves empreses capaces de contribuir en el desenvolupament i millora de la salut i la qualitat de vida.

Durant el procés, se seleccionaran els millors 10 projectes. Aquests seran exposats durant el Congrés i presentats en comunicacions de 10 minuts el día 30 de novembre de 2024.

A la finalització del concurs s’entregarà el premi al projecte guanyador, el qual rebrà un xec per valor de 1.000€.

Els projectes s’hauran d’enviar per correu electrònic a professional@fisioterapeutes.cat

Pots enviar la teva sol·licitud a partir del 8 de març i fins a l’1 de setembre de 2024. Els projectes finalistes es comunicaran el 25 d'octubre de 2024.

 


Bases Formulari

Jornada de Doctorands/des i de recerca

Jornada de Doctorands/des i de recerca

El proper 29 de novembre de 2024, en el marc de l'FTP24, el Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya organitzarà la II Jornada de Doctorands/des i de recerca, un espai de trobada d’investigadors i investigadores de l’àmbit de la fisioteràpia.

L’objectiu és reunir persones interessades en la recerca en fisioteràpia, persones que es vulguin iniciar en el procés doctoral, doctorands/es, doctor/es, etc.

Durant la Jornada gaudirem d’una conferència inicial sobre el procés doctoral, seguida de la presentació de grups de recerca i programes de doctorat (amb espai de networking posterior), presentacions de tesis recents i, finalment un espai de pitch amb la presentació de doctorands/es (també amb espai de networking posterior).

Els resums s’hauran d’enviar per correu electrònic a recerca@fisioterapeutes.cat

Pots enviar la teva sol·licitud a partir de l'11 de març i fins al 5 de juliol de 2024. Els projectes finalistes es comunicaran el 9 de setembre de 2024.


Bases Formulari