Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ponents del Congrés

Tornar al llistat de ponents

Louie Puentedura

Professor clínic a la Universitat de Baylor amb més de 40 anys d'experiència clínica en teràpia manual i ciència del dolor


Louie

Es va formar a Austràlia, on va obtenir el títol de fisioterapeuta el 1980 i el certificat de teràpia manual el 1983. Després de 15 anys de pràctica clínica a Austràlia, es va traslladar als EUA i va completar un postprofessional DPT a la Universitat del Nord d'Arizona a Flagstaff, AZ i un Doctorat en Fisioteràpia a la Universitat Nova Southeastern a Fort Lauderdale, FL.

Després de més de 10 anys a la Universitat de Nevada Las Vegas, on va aconseguir el rang de professor associat, es va unir al programa de Doctorat en Teràpia Física a la Universitat de Baylor a Waco, Texas com a professor titular. Ha contribuït en més de 95 publicacions revisades per parells i diversos llibres de text i capítols de llibres de text des del 2010. Les seves àrees de recerca passades i actuals giren al voltant de l'ús de la manipulació de les articulacions d'empenta a la columna vertebral, l’educació en neurociència del dolor i la mobilitat del sistema nerviós.


Activitats de: Louie Puentedura