Aquesta web utilitza cookies pròpies i analítiques per intentar oferir a l'usuari la millor experiència d'ús possible.

Pot ajustar totes les configuracions de cookies a continuació:

Més informació

Ens fa molta il·lusió presentar-vos l’FTP24, el gran congrés internacional que, malgrat la pandèmia, arriba a la seva tercera edició. En aquesta ocasió, els dies 29 i 30 de novembre farem la gran festa de la fisioteràpia. Serà el punt de trobada de 2.000 fisioterapeutes que, en un marc incomparable com és la ciutat de Barcelona, celebrarem que la fisioteràpia és una professió molt viva, cada cop amb més reconeixement i amb vocació de servei a la societat.

Seran 9 sales simultànies en les quals hi seran presents tots els àmbits de la fisioteràpia. Ponents vinguts d’arreu del món, actes lúdics, tallers pràctics, fira comercial, exposicions, pòsters i comunicacions lliures, i moltes més sorpreses que anireu descobrint al llarg dels propers mesos.

Dos dies per viure intensament la fisioteràpia, per retrobar-nos i per celebrar que som fisioterapeutes i n’estem orgullosos.

En nom de la Junta de Govern i del personal del Col·legi, em plau convidar-te al 3r Congrés Internacional de Fisioteràpia, l’FTP24, autèntic punt de trobada i de reflexió de la nostra professió. Vull aprofitar aquestes línies per fer un agraïment a totes les persones que ho faran possible, especialment als patrocinadors i col·laboradors.

Perquè som fisioterapeutes i n’estem orgullosos, no us perdeu l’FTP24. Estarà ple de sorpreses i de ben segur us no us deixarà indiferents!

Us hi esperem!

Ramon Aiguadé
Degà del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya

Ramon Aiguadé

Totes les àrees de la Fisioteràpia

Neuromusculoesquelètica Geriatria Pediatria Esport Neurologia Dolor Respiratòria Miscel·lània Activitat Física Terapèutica Atenció especialitzada Pacient crític Universitats FTPitch Altres Fira comercial Gestió Salut pelviana Salut mental Oncologia Pausa Recerca, Desenvolupament i Innovació (R+D+I) Comunicacions orals Atenció Primària Craniofacial Vestibular Osteopatia